Notícies

El CSSI es suma al Dia Mundial contra els Maltractaments a les Persones Grans

14 juny 2019

El Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI) s’ha adherit a la campanya de sensibilització en el Dia Mundial de la Presa de Consciència contra els Maltractaments a les Persones Grans, que se celebra el dissabte 15 de juny.

L’Equip multidisciplinari especialitzat en persones grans del Consell Comarcal de l’Anoia (EAVA) i el Consell de la Gent Gran de l’Anoia i Inclusió organitzen per segon any consecutiu accions de sensibilització contra el maltractament a les persones grans. Els organitzadors consideren que és important donar a conèixer i fer visible què són els maltractaments cap a les persones grans, com es duen a terme i què cal fer si se’n detecten. Una de les maneres serà que les accions que es duran a terme aquest any es comunicaran a través de les xarxes socials amb les etiquetes #15dejuny #maltratomayores.

Des de fa deu anys l’Anoia fomenta diferents accions adreçades a la protecció de les persones grans del territori i està considerada comarca pionera en l’abordatge del maltractament a la persona gran. La campanya ‘Tracta’m bé’, així com la creació d’un equip especialitzat en atendre situacions de possibles maltractaments a les persones grans, com és l’EAVA, fa evident l’interès polític i social que hi ha per abordar aquest tipus de situacions.

Podeu veure imatges dels centres del CSSI que participen en aquesta campanya en aquest àlbum de Flickr.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor