Notícies

L’Obra Social “la Caixa” aporta 7.348€ per 2 cadires elevadores als pisos ViuB

12 juny 2019

El Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI) ha presentat dues cadires elevadores d’emergència que s’utilitzaran al Residencial ViuB1 i ViuB2 quan calgui aixecar alguna persona que hagi patit una caiguda. Aquesta inversió s’ha pogut dur a terme gràcies a una aportació de 7.348€ de l’Obra Social “La Caixa”.

Les dues cadires elevadores són del model Raizer Liftup i permetran ajudar de forma segura a les persones que hagin caigut a terra i que necessiten passar a estar assegudes o de peu. Aquest model de cadira es pot muntar de forma fàcil en menys de 3 minuts i només requereix la intervenció d’una persona que de forma ràpida i amb un mínim esforç físic podrà aixecar a la persona que ha caigut. La cadira pot aixecar fins a 150 kg de pes, amb un temps d’elevació de 20 a 30 segons, i disposa de bateria recarregable que permet utilitzar-la en qualsevol punt de l’edifici.

La presentació s’ha fet el matí del dimecres 12 de juny al Residencial ViuB1, amb la presència de Pere Camps, Regidor de Promoció Cultural i Relacions Institucionals de l’Ajuntament d’Igualada, Jordi Sabe, Director de l’Àrea de Negoci d’Anoia i Baix Llobregat Nord de CaixaBank, Miquel Angel Casals, Director de la Oficina Store 0001, Jordi Ferrer, Gerent del CSSI i Maria Àngels Riba, Directora Tècnica del CSSI.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor