Notícies

El Mag Josep Miñano, persona convidada a l’Hospital de dia Sant Jordi

30 novembre 2023

Durant el mes d’octubre l’Hospital de dia Sant Jordi va continuar amb el projecte de “La Convidada” que té com a objectiu apropar l’art i la cultura a les persones usuàries d’aquest centre gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI). Un cop al mes el centre rep la visita d’una persona convidada d’interès, escollida de forma conjunta i que vulgui aportar els seus coneixements i experiència.

La persona convidada del mes d’octubre va ser Josep Miñano, el mag Josep, que va oferir un espectacle de proximitat, una exhibició de màgia de prop per a unes 30 persones i d’una durada d’uns 60 minuts. L’escenari es va omplir amb un mag, una taula i trucs i fantasies on en Josep ens va conduir per l’art de la màgia acompanyats dels relats i vivències personals.

En Josep és igualadí, molt conegut dintre del gremi de traginers d’Igualada. Polifacètic, va treballar de pintor i decorador, però un dia la màgia el va atrapar i des de llavors ja fa 40 anys que està present en la seva vida. Va aprendre a fer màgia a València i l’espectacle més llunyà el va portar fins a Llívia. També cal destacar que va jugar a futbol de jove amb l’Igualada i que va formar part de la junta dels traginers durant 22 anys.

Gràcies Josep per omplir-nos els ulls d’il·lusió i diversió!

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor