Notícies

El Residencial ViuB1 celebra el 15è aniversari

28 setembre 2023

El dimecres 27 de setembre, a les 6 de la tarda, les persones que viuen al Residencial ViuB1 van celebrar el quinzè aniversari d’aquest edifici de pisos de lloguer amb serveis per a gent gran inaugurat l’any 2008 i gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI).

La celebració va comptar amb la presència de l’Alcalde d’Igualada i President del CSSI, Marc Castells, que va adreçar unes paraules als assistents, així com dels regidors Pere Camps, Sandra de la Iglesia, Jordi Cuadras i Irene Gil, així com del Gerent del CSSI, Jordi Ferrer, i la Directora Tècnica del CSSI, Montse Clemente.

Posteriorment, els assistents van gaudir de la música de Bartomeu, que va fer ballar alguns dels presents, i va finalitzar amb un pica-pica al restaurant del residencial, La Ginesta.

L’edifici manté un 100% d’ocupació dels 66 pisos des de la seva inauguració, de la mateixa forma que succeeix amb el Residencial ViuB2, inaugurat el 2012. Tot i això, degut a la rotació dels pisos al ViuB1 i ViuB2, la llista d’espera es manté oberta per a totes les persones majors de 60 anys interessades en residir en un d’aquests habitatges de lloguer de protecció oficial, que disposen de serveis com piscina interior d’hidromassatge, gimnàs, biblioteca amb ordinadors, restaurant, premsa diària i suport del conserge disponible les 24 hores.

L’objectiu dels pisos és garantir que la gent gran pugui viure bé al seu habitatge i mantenir l’autonomia el màxim temps possible, a la vegada que es beneficia d’un ampli nombre de serveis addicionals i de la tutela de professionals sociosanitaris. Si els ocupants dels pisos posteriorment perden autonomia, el CSSI ofereix un contínuum assistencial de serveis incloent el servei d’ajuda a domicili, l’hospital de dia, els centres de dia i en darrer terme la residència assistida.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor