Notícies

El restaurant El Bolet obre les portes a l’edifici ViuB1

31 octubre 2018

Igualada compta amb una nova proposta gastronòmica amb l’obertura del restaurant El Bolet, situat al carrer Joaquima Vedruna, 23 d’Igualada, als baixos del Residencial ViuB1, edifici gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI). Es tracta d’un local obert a tot el públic amb una proposta de cuina mediterrània, casolana, tradicional i amb productes de proximitat. El restaurant-cafeteria disposa de l’acreditació Amed de cuina mediterrània i saludable.

La festa d’inauguració del restaurant va tenir lloc el passat dilluns dia 29 a la tarda, amb un aperitiu molt concorregut. El cafè-restaurant està gestionat per Tomàs Gorjón, professional amb una llarga experiència en el món de la restauració. L’oferta gastronòmica inclou especialitats de la casa com espardenyes, xai al forn, carn a la brasa, carxofes a la brasa, bolets de temporada, cargols de vinyala amb suc, amanides tradicionals, canelons, rostits, brous, escudella, olla aranesa, trinxat de la cerdanya i faves a la catalana.

El local està obert tots els dies excepte els dilluns, amb horari de dimarts a divendres de 7 a 21.30 hores, els dissabtes de 8 a 23 hores, i els diumenges i festius de 8 a 17 hores. Els horaris s’ampliaran en vespres que hi hagi futbol televisat o amb reserva prèvia.

S’accepten grups, reunions i celebracions diverses i compta amb una capacitat per a 85 persones i terrassa exterior. També ofereix convenis i acords a grups de col•lectius, empreses i institucions. Els clients disposen d’aparcament gratuït a la zona blanca de Cal Carner i als aparcaments del Mercat de la Masuca. La pàgina Facebook del restaurant-cafeteria és www.facebook.com/restaurantebolet

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor