Notícies

El restaurant La Ginesta obre les portes al ViuB1

1 març 2022

Aquest dilluns, 28 de febrer, ha obert les portes el restaurant La Ginesta, situat als baixos de l’edifici Residencial ViuB1, al carrer de Santa Joaquima de Vedruna, 23, d’Igualada, en un edifici gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI).

Es tracta d’un restaurant obert a tot el públic que ofereix servei de cafeteria, esmorzars de forquilla i menú diari. L’oferta inicial inclou un menú de dinar, de dilluns a dissabte inclosos, amb 6 primers i 6 segons, beguda, pa i postres per 12€, entrepans freds i calents, esmorzars de forquilla com tripes de vedella, peus de porc, mandonguilles en salsa, galtes rostides, esqueixada de bacallà, botifarra amb mongetes, pinxos de pollastre i truita de patates, i ous ferrats amb acompanyaments.

La sala, barra i cuina del local s’han reformat, i compta amb un espai interior diàfan i una terrassa exterior. Els gestors del restaurant, Joana i Josep, tenen una àmplia experiència en el mon de la restauració i actualment gestionen el restaurant EnginyBar del Campus Universitari i el bar restaurant de la piscina municipal de Jorba.

El restaurant està tancat els diumenges, i obre de dilluns a divendres de 7 a 20 h, i els dissabtes de 7 a 16 h. L’horari es pot ampliar si hi ha encàrrecs per sopars o altres àpats. El restaurant accepta grups, reunions i celebracions diverses. Per fer reserves, el telèfon del Restaurant La Ginesta és el 623456149.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor