Notícies

Relleu a la Direcció Tècnica del Consorci Sociosanitari d’Igualada

8 febrer 2022

Avui, dimarts 8 de febrer, ha tingut l’acte de comiat de Maria Àngels Riba, Directora Tècnica del Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI), amb motiu de la seva jubilació. L’acte s’ha dut a terme a la Sala Teresa Mimó de la Residència Pare Vilaseca i ha comptat amb la presència de Carlota Carner, tercera Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament d’Igualada, Pere Camps, Regidor de Promoció Cultural i Relacions Institucionals, Jordi Ferrer, Gerent del CSSI, i múltiples companys de feina de la Maria Àngels, que es jubila després de 43 anys de trajectòria professional, els darrers 21 a la Residència Pare Vilaseca i al CSSI, ens creat l’any 2005.

L’acte s’ha iniciat amb unes paraules de Carlota Carner, que ha excusat la presència de l’alcalde, Marc Castells, que no ha pogut assistir en persona però que ha enviat un vídeo agraint a la Maria Àngels els seus anys de servei a la ciutat d’Igualada. Posteriorment ha parlat Jordi Ferrer, que ha recalcat el professionalisme de la Maria Àngels com a figura clau que ha permès que el CSSI sigui avui en dia una entitat amb 7 centres que presten servei a més d’un miler de persones. Finalment ha parlat la Maria Àngels, que ha agraït les mostres d’afecte i reconeixement de tots els presents. Posteriorment s’han interpretat tres cançons d’Adele i s’ha visionat un vídeo en el que els companys i ex-companys de feina han donat les gracies a la Maria Àngels i li han desitjat una bona jubilació en la nova etapa que comença.

L’acte ha finalitzat amb l’entrega de regals a la Maria Àngels, un ram de flors i un arbre de la vida, com a reconeixement i agraïment per la tasca que ha realitzat al CSSI durant tots aquests anys, així com un obsequi que li han fet els companys.

La nova Directora Tècnica del CSSI és Montse Clemente, Llicenciada en Psicologia amb Postgrau en Direcció i Gestió de Centres Residencials i altres Recursos Gerontològics i que assumeix el càrrec després de la seva etapa com a Directora de RRHH del CSSI i els seus 30 anys d’experiència en els camps de la consultoria, la selecció de personal, i la direcció de persones en els àmbits sanitari i educatiu.

Àlbum de fotografies de l’acte

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor