Notícies

El restaurant MenjaB obre les portes al Residencial ViuB2

12 gener 2022

El dimarts 11 de gener ha obert les portes el restaurant MenjaB, de forma que Igualada compta amb una nova proposta gastronòmica. Aquest nou restaurant i cafeteria es troba situat a l’Avinguda Gaudí, 32 d’Igualada, als baixos del Residencial ViuB2, edifici gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI). Es tracta d’un local obert a tot el públic que ofereix esmorzars, dinars i sopars basats en la cuina casolana catalana, elaborada amb productes de proximitat, saludable i amb preus populars.

L’oferta inicial inclou Combos d’esmorzars per 4,5€, menús de dinar per 9,5€ que inclouen 1r plat, 2n plat, beguda, postres o cafè, combinadets d’entre setmana per 7,5€ i un ampli assortit d’entrepans i tapes. A partir del cap de setmana disposarà de brases tant per esmorzar com per dinar.

Ofereix un espai interior diàfan i una terrassa exterior. Els projectes dels gestors d’aquest restaurant, Karmen Justribó i Martí Sardà, es caracteritzen per un fort caràcter social, buscant que els espais públics tinguin un interès i ús públic, i amb l’objectiu que els clients surtin satisfets i trobin companyia, reflexió i complicitats.

El restaurant està tancat els dilluns, i obre de dimarts a divendres de 8:30 a 19:00, i els dissabtes i diumenges de 8:30 a 17:00. L’horari es pot ampliar si hi ha encàrrecs per sopars o altres àpats. El restaurant accepta grups, reunions i celebracions diverses. Per fer reserves, el telèfon i correu de contacte del Restaurant MenjaB són 623450252 i menjabigualada@gmail.com.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor