Notícies

Els avis del CSSI visiten la Basílica de Santa Maria

23 maig 2016

2016_05_24 Els avis del CSSI visiten la Basílica de Sta MariaEl matí del passat dilluns dia 23 de maig un nombrós grup de 45 avis i àvies de la Residència Pare Vilaseca i 15 usuaris del Centre de Dia Montserrat van realitzar una visita guiada a la Basílica de Santa Maria d’Igualada, juntament amb les altres residències d’Igualada. Ambdós centres estan gestionats pel Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI).

L’activitat formà part de la Setmana de Gent Gran programada per l’Ajuntament d’Igualada.

Mossèn Salvador va fer una explicació històrica tant de l’altar major com de les diferents capelles que formen el conjunt ornamental de la basílica. Els avis i àvies també van poder admirar la rèplica del retaule de l’altar major que està situada a la porta lateral, amb una detallada explicació de la seva troballa i posterior restauració.

Tots els assistents també van poder gaudir d’un breu concert a càrrec del Sr. Lluis Victori, experimentat intèrpret d’orgue i persona que va promoure la rehabilitació de l’orgue. Les peces musicals van permetre que tothom pogués admirar la gran sonoritat d’aquest instrument.

Fou un matí molt entretingut que va permetre als avis i àvies recuperar records d’infantesa i joventut.

Vegeu imatges de la visita en aquest àlbum de Flickr.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor