Notícies

Simulacre d’emergència al Centre de dia Montserrat

30 abril 2016

2016_04_30 Simulacre CD MontserratEl dimecres 27 d’abril els treballadors del centre de dia Montserrat del Consorci Sociosanitari d’Igualada van realitzar una formació pràctica de simulacre d’emergència al mateix centre, en coordinació amb la Mancomunitat Sanitària de Prevenció de Barcelona.

Sense preavís, a les 14:00h es va procedir a fer el simulacre d’incendi en un despatx del centre, activant els mitjans tècnics de què disposa el centre i amb la mobilització dels professionals que es van coordinar per tal de seguir el protocol d’actuació en cas d’emergències.

Els professionals havien rebut prèviament una formació teòrica del Pla d’Autoprotecció del centre. Es va realitzar l’evacuació de tots els usuaris del centre de dia i de tots els treballadors amb èxit, reunint-se tots en els patis interiors del centre com a punt de trobada; i es van realitzar les trucades pertinents als serveis d’emergències com si es tractés d’una situació real. Cal dir que l’activitat havia estat comunicada prèviament al servei de Protecció Civil de l’Ajuntament d’Igualada.

Després de la realització del simulacre, es va fer una reunió de valoració de la pràctica per part de tots els treballadors del centre de Dia Montserrat i amb el tècnic responsable del simulacre, Sr. Nacho Alvarez, tècnic de Prevenció de Riscos Laborals de la Mancomunitat Sanitària de Prevenció.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor