Notícies

Jornada intergeneracional amb nois i noies dels Maristes als centres del CSSI

28 abril 2016

2016_04_29 Jornada intergeneracional ROSESEl divendres dia 22 d’abril va tenir lloc una trobada intergeneracional en diferents espais del Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI) incloent el Centre de Dia Montserrat, la Residència Pare Vilaseca i l’Hospital de Dia Sant Jordi, dins de la setmana de la Solidaritat que porta a terme cada any l’escola Maristes.

El mati va començar al Centre de Dia Montserrat amb l’entrega de les tradicionals roses de la diada de Sant Jordi als avis i treballadors per part de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, el gerent del CSSI, Jordi Ferrer i la directora tècnica del CSSI, Maria Àngels Riba, amb l’ajuda d’un grup de 15 nois i noies de primer i segon d’ESO de l’Escola Maristes. Es van ajuntar la joventut dels nois i noies i la joventut acumulada dels avis

2016_04_29 Jornada intergeneracional ACTIVITATSUn cop feta l’entrega l’alcalde va continuar fent el repartiment de roses a la resta de centres del CSSI, mentre que els usuaris del Centre de Dia Montserrat van realitzar durant la resta del matí un seguit d’activitats de psicomotricitat i de memòria que van permetre intercanviar la vitalitat dels mes joves amb l’experiència dels més grans.

Al mateix temps, a la Residència Pare Vilaseca es van dur a terme uns tallers de manualitats conjuntament amb un altre grup de nois i avis.

En definitiva, una jornada on tothom va poder aprendre el significat de la paraula solidaritat. Des dels diferents centres del CSSI es dóna les gràcies a l’escola Maristes per compartir un matí tant enriquidor amb els avis del nostres centres.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor