Notícies

Els treballadors de Buff® fan una donació de 4.970€ a la Residència Pare Vilaseca

12 gener 2016
2016_01_12 Buff

D’esquerra a dreta, Marc Castells, Joan Rojas, Jordi Ferrer i David Camps

El dilluns dia 11 de gener els treballadors de l’empresa igualadina Original Buff, S.A. van fer una donació de 4.970 euros a la Residència Pare Vilaseca, centre que acull 152 persones grans i que està gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI).

Els fons es van recollir el passat mes de desembre en un mercat nadalenc que Buff® realitza cada any i en el qual els seus treballadors adquireixen productes de l’empresa destinant la recaptació a causes solidàries.

Per part d’Original Buff, S.A. en l’acte d’entrega hi van ser presents en Joan Rojas, fundador i propietari de l’empresa, David Camps, director general, i Úrsula Rodriguez i Arantxa Sánchez, del departament de Recursos Humans, i per part del Consorci Sociosanitari d’Igualada hi van assistir Marc Castells, president del CSSI i alcalde de la ciutat, i Jordi Ferrer, gerent del CSSI. El president i el gerent del CSSI van transmetre el seu agraïment a Buff, i van felicitar els treballadors de l’empresa per la realització d’aquest tipus d’iniciatives solidàries.

Els fons es destinaran a adquirir tres objectes que permetran millorar l’atenció a les persones grans que viuen a la residència: una grua elèctrica Molift Mover 180 per elevar i moure els pacients, valorada en 2.409€, una plataforma de transferència amb cinturó Molift Raiser Set, valorada en 742€, i un llit elèctric Classic 90×190 amb elevador Aura, capçal, peu, baranes, matalàs viscoelàstic i coixí, valorat en 1.819€.

El Consorci Sociosanitari d’Igualada

El Consorci Sociosanitari d’Igualada és un organisme constituït l’any 2004 per l’Ajuntament d’Igualada i el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC). Ofereix una atenció integral, social i sanitària a la gent gran i a persones amb dependència per millorar la seva qualitat de vida i potenciar la seva autonomia. Ofereix serveis a les persones d’Igualada, la comarca de l’Anoia i la seva àrea d’influència i té una àmplia xarxa pública d’equipaments que donen resposta a les diferents necessitats i nivells de dependència. Amb una plantilla de 200 persones, gestiona la Residència i Centre de Dia Pare Vilaseca, el Centre de Dia Montserrat, el Centre de Dia Mar i Cel de Piera, l’Hospital de Dia Sant Jordi, els habitatges amb serveis per a gent gran ViuB1 i ViuB2, i el Servei d’Assistència a Domicili a Igualada i comarca.

Original Buff S.A.

Original Buff SA és una empresa que té les seves arrels en l’igualadí Joan Rojas, apassionat de la motocicleta que l’any 1992 va dissenyar un tapaboques tubular multifuncional i sense costures per protegir-se del fred i el vent. Actualment l’empresa amb seu a Igualada compta amb 150 treballadors, té dues filials als Estats Units i a Alemanya, i comercialitza els seus productes a més de 70 països.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor