Notícies

Espectacle poètic i musical a la Residència Pare Vilaseca

21 juny 2016

2016_06_21 Poesia i musicaLa tarda del passat dimarts 21 de juny els avis i àvies de la Residència Pare Vilaseca van poder gaudir d’un espectacle de poesia i música en unes carpes instal·lades als jardins d’aquest centre gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI).

L’espectacle va consistir en un muntatge de Jaume Ferrer Piñol, amb poemes de Josep Maria Borràs Codina, Joan Dalmases Palomas, Maria Bonafont Giménez i Maria Luisa de la Torre Galeas. Van intervenir en la recitació l’Adoració Aliberch, Núria Castelltort, Eusebia Fanega, Jaume Ferrer, Maria Carme Miserachs, Celerina Solé, Marisa de la Torre i Narcís Viarnés, amb en Valentí Marimon, la Maria-Josep, Teresa i Iñaki a la guitarra i veus, i l’Isidre Solé als teclats. També hi va participar com a cantant la Sílvia Grau, fisioterapeuta del centre.

Els assistents van gaudir de la poesia i la música i d’un refrigeri amb orxata. L’acte va ser el número 15 de la temporada i està previst que tingui continuïtat. Des del CSSI es fa arribar l’agraïment a tots els voluntaris que ho han fet possible.

Vegeu fotos de l’acte en aquest àlbum de Flickr.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor