Notícies

La Residència Pare Vilaseca participa a “Igualada, Ciutat Amiga de les Persones Grans”

15 desembre 2014

Igualada Ciutat amiga de les persones gransEl 15 de desembre es va realitzar una taula de discussió i reflexió sobre vuit temes inclosos en el projecte”Igualada, Ciutat Amiga de les Persones Grans”. L’objectiu d’aquest projecte és preparar Igualada per esdevenir una ciutat més amable per a totes les edats. Es vol dibuixar una ciutat més integradora, participativa, saludable, segura i accessible, que sigui font de promoció de l’envelliment actiu.

L’activitat va ser dirigida per tres treballadores de l’ajuntament d’Igualada i van participar-hi 15 persones grans usuàries de la residència i el centre de dia Pare Vilaseca, equipament gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI).

Els vuit temes que es van tractar van ser Espais a l’aire lliure i edificis públics, Mobilitat i transport públic, Habitatge, Respecte i inclusió social, Participació social i cívica, Relacions de suport i ajuda, Serveis socials i de salut, i Comunicació i informació.

Les persones grans interessades en aportar la seva opinió i participar en grups de discussió d’aquest projecte poden adreçar-se a l’Ajuntament d’Igualada i contactar amb Joana Mollà o Judit Serra. Tel. 93 803 1950.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor