Notícies

L’Obra Social “la Caixa” aporta els 36.027€ d’un nou vehicle de transport adaptat del CSSI

19 desembre 2014

Nou vehicle de transport adaptat - Obra Social la CaixaAquest divendres, 19 de desembre, el Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI) ha presentat el nou vehicle de transport adaptat que ha estat adquirit gràcies a una aportació de 36,027€ de l’Obra Social “la Caixa”. La presentació s’ha fet conjuntament amb dos altres projectes realitzats gràcies a l’Obra Social, com són el Banc d’Articles Reutilitzables d’Igualada, i una furgoneta per al transport dels Centres Oberts de la ciutat.

El nou vehicle del CSSI està destinat al transport de les persones grans que utilitzen el centre de dia de la residència Pare Vilaseca. El vehicle és una furgoneta Renault Master Combi 9 L2H2 3500 dCi que ha estat adaptada per l’empresa Bergadana i disposa de 9 places. L’adaptació ha consistit en afegir un esglaó elèctric lateral,  plataforma elevadora elèctrica, guia i kit per fixar cadires de rodes, butaques giratòries i plegables, i terra antilliscant. El vehicle permet diverses configuracions, incloent conductor més 8 places, o bé 7 places més una cadira de rodes, o bé 6 places més 2 cadires de rodes.

Per part de la Caixa, a la presentació hi han assistit el Sr. Jaume Lanaspa, patró de la Fundació Bancària “la Caixa”, la Sra. Xus Català, delegada general de Barcelona Província de CaixaBank, la Sra. Anna Ma. Mòdol, directora d’àrea de negoci de l’Anoia – Baix Llobregat Nord de CaixaBank, i el Sr. Jaume Palací, director de l’Oficina 0001 de CaixaBank a Igualada. Per part del CSSI hi han estat presents el Sr Marc Castells, president del CSSI i alcalde d’Igualada, el Sr Joan Torras, vicepresident del CSSI i tercer tinent d’Alcalde d’Acció Social i Promoció Personal, i el Sr Jordi Ferrer, gerent del CSSI.

Vegeu imatges de la presentació del vehicle a l’àlbum de Flickr.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor