Notícies

L’ajuntament impulsa 71 pisos més per a la gent gran de la ciutat

22 juny 2006

Tal com va avançar l’alcalde d’Igualada, Jordi Aymamí, el Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI) ja té damunt la taula un avantprojecte per construir una segona promoció de pisos amb serveis per a la gent gran d’Igualada. La iniciativa del govern municipal respon a l’allau de sol·licituds que ha rebut la primera promoció de pisos amb serveis que ja es construeix a l’illa de l’actual hospital d’Igualada.

Segons que va explicar, ahir, l’alcalde d’Igualada en la compareixença davant la premsa, l’avantprojecte en qüestió preveu la construcció de 71 nous habitatges per a la gent gran. Aquesta promoció s’ubicaria a l’avinguda de Gaudí, al costat de la nova rotonda ametllada que s’hi ha construït i a tocar de la Pare Vilaseca.

Els 71 habitatges se sumaran als 66 de la primera promoció, que tindran diversos espais comuns amb serveis per a la gent gran, com un punt d’atenció les 24 hores del dia, bugaderia, gimnàs, biblioteca i restaurant. L’objectiu d’aquests pisos és, en definitiva, garantir que els usuaris puguin restar a casa seva i mantenir l’autonomia el màxim temps possible. Tindran una superfície de 50 metres quadrats i disposaran de rebedor, sala d’estar i menjador, una habitació doble, cuina, bany adaptat, calefacció i terrassa, a més de trasters al soterrani i també
comptaran amb aparcament.

Publicat a Regió7

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor