Notícies

L’Ajuntament de Santa Coloma impulsa un projecte sociosanitari

16 juny 2006

L’alcalde de Santa Coloma de Queralt, Antoni Canosa, i el president del Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI), Jordi Aymamí, va signar, dimarts, un conveni de col·laboració per a la gestió de la Residència i Centre de Dia Nostra Senyora del Carme.

Per mitjà d’aquest acord, el CSSI es fa càrrec de la gestió de l’activitat d’aquest equipament, que actualment ofereix un total de 45 places de residència i 10 de centre de dia. L’acord contempla també la col·laboració i l’assessorament tècnic i el suport logístic en el projecte d’ampliació i millora de la Residència Nostra Senyora del Carme, que impulsa l’Ajuntament de Santa Coloma. Amb un pressupost d’uns 3.600.000 euros, el projecte preveu la construcció d’un nou edifici que permetrà incrementar les places de residència fins a 60 i les de centre de dia, fins a 20. A més a més, el projecte proposa la creació de 10 places sociosanitàries per atendre malalts de llarga estada, una Unitat de Suport a l’Atenció Domiciliària i una Àrea de Rehabilitació.

El projecte es durà a terme a través d’un consorci de nova creació, format per l’Ajuntament de Santa Coloma i el CSSI. Es preveu que les obres s’iniciïn a final d’aquest any.

Publicat a Regió7

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor