Notícies

La Residència Pare Vilaseca inicia un mes ple d’activitats i tallers

2 juny 2006

Els avis gaudeixen aprenent a cuidar-se

Amb una notable participació, aquesta setmana han començat, a la Residència Pare Vilaseca d’Igualada, les activitats i els tallers del programa Cuida’t, una iniciativa formativa i lúdica que s’allargarà durant un mes i que té com a objectius que la gent gran gaudeixi aprenent a cuidar-se i també fomentar la interrelació entre els residents i la resta de ciutadans.

Promogut pel Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI) i subvencionat per Caixa de Manresa, el programa Cuida’t es durà a terme del 29 de maig al 23 de juny i es dirigeix als usuaris de la residència i dels altres equipaments assistencials del CSSI (el Centre de Dia, el Servei d’Atenció Domiciliària i l’Hospital de Dia Sant Jordi), als seus familiars i, algunes de les activitats, també a totes aquelles persones grans d’Igualada que hi vulguin participar.

Amb el títol Cuidem la ment, en aquesta primera setmana es desenvolupen tallers i activitats per ajudar a mantenir i exercitar l’activitat mental i aconseguir, d’aquesta manera, un estat emocional positiu. Així, per exemple, s’ha fet un taller de reminiscències i una sessió de ioga, i hi ha previst un taller de teràpia amb animals i una sessió d’art teràpia, entre altres activitats. Per a la setmana vinent, Cuidem el cos, hi ha previstes diverses sessions que permetran als participants adaptar l’exercici físic a les seves necessitats. En canvi, les activitats del 12 al 16 de juny, Setmana dels sentits, tindran de protagonistes els cinc sentits, per mitjà dels quals els participants descobriran noves formes de comunicació i relació. Finalment, la setmana del 20 al 24 de juny, L’entorn, es faran sortides.

Les persones que hi estiguin interessades poden trucar al número 938 045 515.

Publicat a Diari d’Igualada

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor