Notícies

Maria Estrella Campos celebra 100 anys a la Residència Pare Vilaseca

11 novembre 2019

La Sra. Maria Estrella Campos Morales, atesa a la Residència Pare Vilaseca d’Igualada i nascuda a Puebla de Sancho Pérez, província de Badajoz, va complir 100 anys ahir, diumenge 10 de novembre de 2019.

Per celebrar el centenari avui dilluns ha rebut la visita de Carlota Carner, Quarta Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament d’Igualada, Pere Camps, Regidor de Promoció Cultural i Relacions Institucionals, Jordi Ferrer, Gerent del Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI) i Maria Àngels Riba, Directora Tècnica del CSSI, que li han traslladat la seva felicitació. L’acte s’ha dut ha terme a la Residència Pare Vilaseca, on viu actualment, i l’homenatjada ha estat acompanyada per la seva germana, el seu fill i altres familiars, companys de residència i personal del centre.

L’Ajuntament ha obsequiat la Maria Estrella amb un llibre de fotografies de les principals tradicions d’Igualada, i el CSSI amb un ram de flors i un conjunt de productes d’higiene personal. Properament rebrà també la medalla que la Generalitat de Catalunya atorga a les persones que compleixen 100 anys. Tots els assistents ho han celebrat amb un pastís commemoratiu dels 100 anys i amb un tast de cava. Enhorabona Maria Estrella!

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor