Notícies

Nova assemblea d’usuaris al Centre de Dia Montserrat

24 maig 2019

El passat dia 8 de maig va tenir lloc la tercera assemblea d’usuaris del Centre de Dia Montserrat amb èxit d’assistència i de participació.

La dietista del CSSI, Montserrat Ibañez, va presentar les novetats dels nous menús d’estiu. Fins ara hi havia 4 menús diferenciats, un per setmana, i ara n’hi hauran 6, amb varies millores que tenen en compte la opinió dels usuaris. Es planteja introduir mandonguilles de vedella amb sípia i hamburgueses de vedella ja que ja agraden molt. Pel que fa el peix, es servirà a la planxa amb verduretes, i també arrebossat, plat nou que  ja s’ha provat i ha tingut molt bona acceptació. Els nous plats proposats són pollastre amb préssec, pa amb tomàquet i embotit, ensaladilla amb maionesa o amb oli i vinagre, zarangollo, plat típic de Murcia, amanida de patates panadera, ou dur, verdures, pipirrana, i lasanya de verdures amb beixamel. Com acompanyaments, hi haurà carxofes arrebossades, patates al caliu, patates rosses, pomes al forn, samfaina, pebrot escalivat, tomàquet amb formatge fresc i herbes i tempura de verdures

La Mª Àngels Toribio, com a responsable de les activitats del centre, va preguntar als usuaris quines activitats els hi vindria de gust fer a l’estiu, tot recordant que disposem d’un jardí molt gran. Les activitats que es tornaran a fer i que ja es feien l’any passat són petanca, bitlles, piscina, barbacoa de sant Joan i berenars al Bon Tast. Com a activitats noves es va proposar una visita a la plaça nova situada al costat del centre de dia, visita al mercat d’Igualada, visita a l’Ajuntament d’Igualada, sortida a Barcelona, i una activitat conjunta amb la Residència Pare Vilaseca i l’Hospital de dia Sant Jordi per gaudir de l’espectacle de la Mònica Torra.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor