Notícies

Reinici de la teràpia amb gossos als centres del CSSI

20 maig 2019

Aquest mes de maig els centres del Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI) han reiniciat la teràpia assistida amb gossos. Després d’uns mesos sense el gos que tant apreciem, el Trasto, degut a una malaltia, el seu tractament i la posterior convalescència, el Trasto ha tornat ben eixerit i sa. Per nosaltres i pels nostres usuaris aquesta tornada ha estat d’allò més emotiva. El Trasto el vam conèixer el gener del 2018 i setmanalment ha visitat els centres del CSSI: la Residència Pare Vilaseca, l’Hospital de dia Sant Jordi, el Centre de dia Montserrat, i el Centre de dia Mar i Cel.

Gràcies a això s’ha establert un fort vincle amb els usuaris que els hi aporta grans beneficis. Durant aquest temps hem trobat a faltar la seva companyia i tots els sentiments que desperta en els usuaris que tenen una relació significativa amb ell.

Per tant, ja podem tornar a gaudir de la seva presència en les sessions terapèutiques, en les quals podem treballar amb objectius de millora i/o manteniment en l’estat físic, social, emocional i cognitiu dels nostres usuaris. Tot això és possible gràcies a l’equip de professionals del CSSI i al treball d’ensinistrament del Trasto per part de la seva cuidadora, la Ingrid.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor