Notícies

Oberta la segona edició de la Formació Professional Dual a la Residència Pare Vilaseca

10 gener 2024

L’Ajuntament d’Igualada i el Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI) han rebut l’aprovació del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) per iniciar una segona edició del projecte de Formació Professional Dual per 15 persones, que poden ser joves d’entre 16 i 29 anys i com a novetat d’aquest any també poden ser persones majors de 45 de anys que estiguin en situació d’atur de llarga durada i altres col·lectius. Les persones seleccionades es formaran com auxiliars geriàtrics i treballaran durant un any a la Residència Pare Vilaseca i cobraran un salari mensual de 700€ bruts durant aquest període.

El projecte va dirigit a persones que estiguin motivades per cuidar a persones grans i que vulguin aprendre aquesta professió combinant classes teòriques i practiques a la residència i cobrant un sou. Cal que s’inscriguin com a demandants de feina al SOC. Els participants tindran un contracte de formació en alternança d’1 any de durada a jornada complerta. Posteriorment podran ser contractats pel CSSI ja que durant aquest any de formació obtindran el Certificat de Professionalitat d’Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions Socials. Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

És tracta d’un projecte atractiu pels participants, ja que permet formar-se en un sector amb molt de futur, i molt interessant també pel CSSI, ja que podrà formar de forma especialitzada a 15 persones que després es podran incorporar a l’empresa.

Les persones interessades poden assistir a la sessió informativa que es farà el divendres 19 de gener a les 10 del matí a la Sala d’Actes d’Ignova Empresa, Av. Mestre Muntaner, 86, Igualada.

Per consultar els requisits d’accés o per fer la inscripció, ja és pot trucar al 938055710 o enviar un correu a ignovaocupacio@aj-igualada.net. Es faran entrevistes a les persones que estiguin interessades i compleixin els requisits. Les que siguin seleccionades començaran les classes i pràctiques el dia 26 de febrer, amb una durada d’un any.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor