Notícies

Projecte ANIRA del Centre de dia Arian – Activitats a la plaça

29 juny 2012

Aquest mes de juny, al centre de Dia Arian s’han dut a terme les activitats del projecte ANIRÀ. Aquest projecte es va iniciar fa 3 anys per aprofitar l’espai que tenim just davant el centre, la plaça d’Espanya. Durant aquest temps el projecte s’ha anat consolidant fins al dia d’avui, que ja es un projecte de continuïtat. Durant tota una setmana, aprofitant el bon temps, s’organitzen activitats lúdico-festives adreçades als avis per canviar la seva rutina diària. També es convida a tots els familiars per gaudir-les de manera conjunta.

Aquest any s’ha celebrat durant la setmana del 18 al 22 de juny amb les següents activitats:

DILLUNS
Te fred amb selecció de música a la plaça.
Concert a la plaça a càrrec de Joan i Josep.
DIMARTS
Exhibició de Tai-txi a càrrec de les senyores del ViuBe.
Psicomotricitat a la plaça a càrrec de la nostra fisioterapeuta.
DIMECRES
Concert d’orgue a càrrec de Ramon Enrich.
Exhibició de ball Country.
DIJOUS
Paella a la plaça.
Bingo.
DIVENDRES
Revetlla de St. Joan a la plaça (amb música, ball i fanalets inclosos).
Coca amb xocolata per berenar.

La participació ha estat total per part de tots els usuaris del centre. Un parell d’usuaris han vingut algun dia extra que no tenen contractat per poder assistir a alguna activitat concreta. S’han realitzat totes les activitats, excepte la del dimecres al matí, ja que per causes de salut el Sr. Enrich no va poder venir, i s’ha substituït per una selecció de música a la plaça amb degustació de te fred.

Les activitats no tenen cap cost econòmic excepte el concert del dilluns a la tarda i la paella del dijous. Tots els altres participants han vingut de manera totalment altruista, això si, quan s’acaba l’activitat se’ls hi ofereix un “pica-pica” per agrair la seva participació.

Tot i ser una setmana que comporta una dedicació extra per part dels treballadors del centre, això queda compensat per les cares de satisfacció dels avis. Hi ha qui ho pot expressar de manera verbal que els hi ha agradat però qui no ho pot fer ho demostra amb la tranquil•litat que reflexa la seva cara. Com en totes les activitats, es fa una exposició de fotografies al centre que, passat un temps prudencial es reparteixen entre els usuaris.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor