Notícies

Celebració de les Olímpiades a l’Arian

12 agost 2012

La setmana del 6 al 12 d’agost de 2012 s’han celebrat al centre Arian les OLIMPÍADES, que com tothom ja sap es realitzen cada quatre anys. Hem tingut una setmana plena d’esports amb rècords olímpics inclosos! La celebració dels jocs es va dur a terme amb tres equips: el Vermell, el Verd i el Groc.

DILLUNS al matí vam començar amb el llançament de xancletes (a la plaça), on va destacar l’equip vermell amb diferència, fent uns llançaments d’escàndol. Per la tarda, amb tots els avis/es, vàrem continuar amb el criquet sobre taula, on va aflorar l’esperit competitiu que tots portem dins.

DIMARTS al matí cursa de relleus amb ous durs (a la plaça). Es tractava de passar-se l’ou l’un a l’altre amb una cullera sopera sense que caigués a terra. Va ser una prova molt renyida amb un resultat molt ajustat! Per la tarda Volei amb Globus, la competició estrella amb un èxit total de participació.

DIMECRES al matí pesca (a la plaça)… una plaça de secà on es va aconseguir una gran quantitat de peixos entre rialles i esquitxades. Per la tarda regata de vela, amb la bufera que ens caracteritza vam fer viatjar els vaixells per la sala, on va destacar clarament l’equip verd!

DIJOUS al matí tir al conus, tarda golf. Els nostres avis/es van fer gal•la de la seva extraordinària punteria i van acabar el circuit 9-3 sota par. Mentre es desenvolupava la competició van desaparèixer els dolors, els “agarrotaments” i les contractures, bastons, crosses i caminadors van quedar en un segon terme. Val a dir que tothom animava el seu equip. Usuaris i treballadors vam fer una reminiscència a la infantesa.

DIVENDRES al matí pista americana i entrega de premis. L’equip que es va proclamar guanyador va ser el verd i se’ls hi va entregar la corresponent medalla d’or, seguit de l’equip grop, medalla de plata i en tercera posició l’equip vermell, amb la medalla de bronze. Felicitats a tots per aquesta participació i entrega!!!!

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor