Notícies

Calaf – Cinc anys al servei de la gent gran i les persones amb dependència

2 setembre 2011

El dia 5 de setembre farà cinc anys que va obrir portes el Centre de Dia Casa Joan Gimferrer de Calaf. Iniciàvem aleshores el repte d’oferir un nou servei que vol contribuir a millorar la qualitat de vida de la gent gran i les persones dependents de Calaf i els municipis veïns. És amb aquest objectiu que hem treballat durant tot aquest temps.

En aquests cinc anys hem atès més de 90 persones grans dependents. Hem procurat donar resposta a les seves necessitats específiques en les activitats de la vida diària. Tot plegat amb l’objectiu d’ajudar-les a recuperar l’autonomia personal i social i, així, afavorir que puguin continuar vivint a casa, en el seu entorn familiar habitual. En aquests cinc anys també hem treballat per oferir cada vegada més i millors serveis. Hem posat en marxa el servei de transport adaptat, hem ampliat l’horari d’atenció fins a les 7 de la tarda, i hem incrementat l’oferta de places subvencionades, ja que la Casa Joan Gimferrer ha esdevingut Centre Concertat de la Generalitat de Catalunya. Tot aquest temps la nostra tasca s’ha centrat en les persones. Hem ofert als usuaris i usuàries una atenció professional i individualitzada per ajudar-les a recuperar o millorar la seva autonomia i, en definitiva, per fer-los una mica més fàcil el seu dia a dia. Amb aquest objectiu hem procurat oferir-los el màxim d’activitats terapèutiques i socioculturals.

Ara que fem cinc anys volem renovar el nostre compromís: ens il•lusiona continuar sent un suport per a la gent gran i les persones amb dependència. També volem celebrar el nostre cinquè aniversari amb tots vosaltres. Per això us convidem al concert d’acordionistes que hem organitzat, coincidint amb la Festa Major de Calaf, per al dia 2 de setembre, a les 5 de la tarda, al pati del centre. Us hi esperem a tots i totes: els usuaris i usuàries, la gent gran i tots els veïns i veïnes del poble que ens vulgueu acompanyar per celebrar aquest cinc any al servei de les persones grans. Us desitgem una bona Festa Major!

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor