Notícies

Comiat de Severina Abad, professora de tai-txi del ViuB1

31 maig 2019

El passat dijous 30 de maig al Residencial ViuB1 es va realitzar un acte d’agraïment amb motiu del comiat de Severina Abad, professora de tai-txi en aquest edifici gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI). La Severina ha col·laborat com a voluntària dirigint el grup de tai-txi durant 11 anys, des de 2008, any en que es va inaugurar el Residencial ViuB1, i aquest mes de juny deixarà d’encapçalar el grup.

El Gerent del CSSI, Jordi Ferrer, i la Directora Tècnica, Maria Angels Riba, van entregar a la Severina un ram de flors i una figura d’un arbre de la vida, com a reconeixement i agraïment per la tasca voluntària que ha realitzat durant tots aquests anys.

La Severina va agrair les mostres d’afecte que va rebre dels treballadors del ViuB1 i de les companyes del grup de tai-txi, tant les actuals com moltes d’anys anteriors, i va animar el grup per tal que el mes de setembre tornin a iniciar la pràctica de tai-txi, aquesta vegada amb altres persones al capdavant, ja siguin membres de l’actual grup o noves persones externes al ViuB1 que vulguin venir i col·laborar.

Posteriorment els assistents van poder gaudir d’un pica pica preparat pel restaurant El Bolet, situat als baixos del ViuB1.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor