Notícies

Jubilació de Núria Solà a l’Hospital de dia Sant Jordi

31 maig 2019

El passat dijous 30 de maig es va realitzar un emotiu acte d’agraïment amb motiu de la jubilació de Núria Solà Segalà, infermera i responsable de l’Hospital de dia Sant Jordi, centre gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI). La Nuria es va incorporar com a responsable al CSSI l’any 2005, coincidint amb l’obertura de l’Hospital de Dia. Prèviament havia treballat al Centre de dia Arian, a la Clínica Sant Josep, i a l’Hospital d’Igualada. La nova responsable del centre és la Menchu Vélez, treballadora social.

El Gerent del CSSI, Jordi Ferrer, i la Directora Tècnica, Maria Angels Riba, van entregar a la Núria un ram de flors i una figura d’un arbre de la vida, com a reconeixement i agraïment per la tasca que ha realitzat al CSSI durant tots aquests anys. A més de ser una bona professional, s’ha fet estimar pels usuaris i la resta de companys.

La Nuria va agrair les mostres d’afecte que va rebre dels companys i va agrair al CSSI l’oportunitat que li va donar per formar part d’aquesta empresa. Va dir que acabava la seva vida laboral amb el millor sabor de boca que pot tenir un treballador, i que se sentia molt orgullosa de la seva professió, de la feina feta i de les relacions personals creades els darrers anys. Va agrair “a cadascuna de les companyes del Sant Jordi per la seva qualitat humana i per formar aquesta meravellosa família” i va manifestar que continuarà venint de tant en tant al centre. Posteriorment tots els usuaris i treballadors van poder gaudir d’un pica pica.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor