Notícies

El 4D Health col·labora en el llançament de Vesismin UV, un equip de radiació ultraviolada que combat les infeccions hospitalàries

26 juliol 2022

L’empresa Vesismin Health ha utilitzat les instal·lacions del 4D Health, centre de simulació i recerca situat a Igualada, per a desenvolupar un projecte de divulgació i formació relacionat amb Vesismin-UV, una làmpada de desinfecció UV-C, altament eficient, gràcies al seu disseny que garanteix un ús segur, senzill i eficaç.

L’empresa ha escollit les instal·lacions i l’equip humà de 4D Health, com a centre innovador dins l’àmbit de la salut, per a desenvolupar un projecte divulgatiu relacionat amb aquest equipament, amb el propòsit de garantir excel·lència en l’assessorament, formació i suport científic de forma continuada als seus clients, contribuint així a la millora de les pràctiques i protocols dins d’aquest àmbit. El desenvolupament d’aquesta tecnologia permetrà a la companyia ampliar els seus serveis amb l’objectiu de fer front a la desinfecció de superfícies hospitalàries.

La làmpada Vesismin UV es tracta d’un equip dissenyat per a la desinfecció de superfícies mitjançant l’emissió de radiació ultraviolada en la banda germicida UV-C. L’ ús d’ aquest tipus de tecnologia ha augmentat durant els darrers anys, especialment en el sector hospitalari.

El 4D Health té l’objectiu de millorar la seguretat en l’entorn salut i específicament la seguretat dels pacients, i ho duu a terme mitjançant una adquisició més segura i eficient de les competències dels professionals de la salut, pacients i cuidadors, així com la prevenció dels errors en aquest àmbit.

L’empresa Vesismin Health està especialitzada en el desenvolupament i comercialització de solucions innovadores per al control d’ infeccions en l’àmbit hospitalari. El seu principal objectiu és col·laborar amb els centres sanitaris en la seva lluita diària per reduir les infeccions. Actualment té presència en més de 400 hospitals a nivell nacional, i exporta a més de 40 països. Es troba en procés d’expansió en altres sectors, tals com veterinària, indústria i laboratoris farmacèutics, entre d’altres.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor