Notícies

El 4D Health rep un dels Premis “Blanquerna Salut”

4 juliol 2016

La Facultat de Ciències Blanquerna de la Universitat Ramon Llull atorga un dels Premis “Blanquerna Salut” al centre 4D Health.

4DH_1 Premi BlanquernaA finals de juny s’ha celebrat al Palau de la Música Catalana de Barcelona la Graduació dels alumnes de la Facultat de Ciències de la Salut de Blanquerna, que inclou els estudis d’Infermeria, Nutrició i Fisioteràpia. Com cada any, en aquest acte tan important per aquells que finalitzen els estudis universitaris, s’atorguen reconeixements a les entitats i centres sanitaris que col·laboren amb la facultat i en la formació pràctica dels estudiants.

Enguany, el centre d’innovació per la salut 4D Health ha rebut el Premi Blanquerna Salut, atorgat per la branca d’Infermeria, que distingeix l’hospital simulat igualadí per la seva innovació en les pràctiques formatives d’aquests estudiants i l’ús de la simulació com a eina indispensable per a l’aprenentatge. La formació en simulació aporta un entorn segur i a la vegada innovador que, a més, brinda una oportunitat única als estudiants i els prepara pel món professional, que aviat afrontaran. El doctor Enric Macarulla, director d’estratègia i cofundador del 4D Health, va ser l’encarregat de recollir el guardó en representació del centre.

En aquest esdeveniment, s’han atorgat reconeixements també a l’Institut Guttmann, per la seva col·laboració en la formació dels alumnes de Fisioteràpia i a l’Hospital Universitari de Bellvitge, per la seva col·laboració amb els alumnes de Nutrició.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor