Notícies

El Centre de dia Mar i Cel celebra el 8è aniversari

18 febrer 2019

El divendres 15 de febrer el Centre de dia Mar i Cel de Piera va celebrar el vuitè aniversari amb una festa oberta a persones grans usuàries del centre, familiars i treballadors.

La commemoració es va iniciar amb un espai d’elaboració i degustació de canapès en el que van col·laborar els familiars assistents a l’acte. Tot seguit les persones usuàries del centre van fer una demostració del ball que es va enregistrar en vídeo amb motiu del “Dia Internacional de l’Abraçada” i es va reproduir el vídeo. Finalment la usuària de més edat, Pilar de Miguel, i la persona més jove, Sara Ruiz, van bufar les espelmes del pastís commemoratiu preparat per la treballadora del centre, Paqui Melero. Com a final de festa, tothom va poder participar en un ball.

La responsable del centre, Gemma Grait, va agrair l’assistència i participació de tots els familiars que van poder assistir a la celebració.

El centre, gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada i situat en un edifici que pertany a l’Ajuntament de Piera, va obrir les portes l’any 2011 i te capacitat per a 25 usuaris. Ofereix serveis, durant el dia, de suport a les persones amb dependències per recuperar o millorar l’autonomia personal i social. Ofereix una atenció mèdica, terapèutica, psicològica i sociocultural individualitzada per facilitar totes les tasques bàsiques en la vida diària i per afavorir, així, la permanència en l’entorn familiar habitual.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor