Notícies

Projecte “Llegim els Objectes” al Centre de dia Mar i Cel de Piera

25 gener 2019

El dijous dia 24 de gener es va iniciar el projecte “Llegim els objectes” al Centre de dia Mar i Cel de Piera, impulsat per la Biblioteca de Piera.

El projecte, que es durà a terme un dijous al mes, des del gener fins al juny, i de l’octubre al desembre, consisteix en una visita mensual amb una durada d’uns 45 minuts. En aquestes sessions s’apropen a les persones usuàries uns objectes que fan de mitjà per al record i que vehiculen la tertúlia sobre la seva experiència vital. L’objectiu d’aquesta iniciativa és atreure l’atenció a les lectures, de manera que cada sessió es finalitza compartint la lectura d’un fragment d’una novel•la que parla de l’objecte o l’ofici sobre el que s’ha tractat.

Aquesta primera sessió va ser conduïda per la Noemí Borràs, que va explicar a través de diferents objectes la història i evolució de l’ofici de barber. Els usuaris van valorar molt l’activitat.

Per altra banda, el passat dia 21 de gener el centre de dia Mar i Cel de Piera va celebrar el Dia Internacional de les Abraçades. La commemoració té com a objectiu sensibilitzar a la societat sobre la importància de mostrar i rebre afecte dels que ens envolten. Usuaris i treballadors van gaudir molt mentre assajaven, mentre ho practicaven i després veient el video resultant que inclou la cançó Abrazame. El video de 3 minuts està disponible a Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=p6w7b699xs8&t=59s

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor