Notícies

El Consorci Sociosanitari d’Igualada, guardonat amb un Premi Denominació d’Origen del Grup Taelus de Comunicació

28 gener 2011

Premi Taelus 2011El premi és un reconeixement a la tasca que fa el Consorci per a millorar la qualitat de vida de la gent gran i proporcionar-li l’estat de benestar que mereix. La Unió Empresarial de l’Anoia també va reconèixer la trajectòria del CSSI amb el lliurament d’un dels seus premis l’any 2007.

La labor del Consorci Sociosanitari d’Igualada en l’àmbit de l’atenció a la gent gran i les persones amb dependència ha tornat a ser premiada. En aquesta ocasió ha estat el Grup Taelus de Comunicació el que ha reconegut la tasca del CSSI guardonant-lo amb un dels seus prestigiosos Premis Denominació d’Origen. El Consorci ha estat premiat per la seva contribució al benestar, el progrés i la qualitat de vida de la gent gran mitjançant el seus múltiples serveis assistencials, i també per haver esdevingut un referent més enllà de la comarca de l’Anoia.

El president del Consorci Sociosanitari d’Igualada i alcalde de la capital de l’Anoia, Jordi Aymamí, va recollir el divendres 28 de gener el Premi Denominació d’Origen de mans del president del Grup Taelus de Comunicació, Ferran Debant. El lliurament dels premis, que arribava a la dotzena edició, es va fer divendres durant una gala a Manresa que va comptar amb una àmplia representació de la societat civil, política i empresarial de les comarques de la Catalunya Central.

Els Premis Denominació d’Origen que lliura el Grup Taelus de Comunicació (empresa que engloba mitjans de ràdio, premsa i televisió a la Catalunya Central) volen ser un reconeixement a l’activitat desenvolupada en sectors estratègics de la societat que afecten a la qualitat de vida, l’esforç en aconseguir les fites proposades, la iniciativa empresarial, la innovació o la representació del territori arreu del món. Aquest reconeixement premia tant la tasca de persones com d’entitats i empreses. En els darrers anys han estat distingits noms com Josep Guardiola, l’empresa Tous o el mundialista Toni Elías, entre altres.

La tasca del Consorci Sociosanitari d’Igualada ja havia estat reconeguda l’any 2007 amb un dels Premis UEA. Amb aquest guardó, la Unió Empresarial de l’Anoia també va voler fer un reconeixement a la trajectòria i la voluntat de servei del CSSI. La consecució d’aquests dos premis contribueixen a posar en valor l’activitat del Consorci Sociosanitari d’Igualada, que té com a objectiu principal garantir el ‘continuum assistencial’, és a dir, atendre a les persones que es van fent grans i van perdent l’autonomia oferint-los els serveis i recursos més adequats en cada etapa del procés, des del mínim grau de dependència fins al màxim. Amb aquesta finalitat, el Consorci ha impulsat des de pisos de lloguer amb serveis per a gent gran (adreçats a les persones amb un grau mínim de dependència) fins a residències assistides (per donar resposta a les necessitats de les persones amb una elevada dependència).

Des que va iniciar l’activitat l’any 2005, el Consorci Sociosanitari d’Igualada ha teixit una extensa xarxa pública d’equipaments. En l’actualitat gestiona 2 residències, 6 centres de dia, un Hospital de Dia per a persones amb malalties neurodegeneratives, 66 pisos amb serveis per a la gent gran i un Servei d’Atenció Domiciliària que actua a tota la comarca de l’Anoia. Un dels grans valors afegits del Consorci és que s’ha convertit en un referent en l’atenció a la gent gran i les persones amb dependència no només a Igualada i l’Anoia, sinó fins i tot també a les comarques veïnes. Diversos municipis han vist en el CSSI un exemple a seguir i li han confiat la construcció i/o gestió d’equipaments d’atenció a la gent gran i les persones dependents.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor