Notícies

El CSSI es suma al dia mundial contra el maltractament de les persones grans

20 juny 2024

El Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI) s’ha sumat aquesta setmana al Dia Mundial de la Presa de Consciència sobre l’Abús i el Maltractament a les Persones Grans, que es celebra cada any el 15 de juny, i que la Generalitat de Catalunya ha impulsat amb la campanya #VidaPlenaAmbDrets. L’objectiu és donar a conèixer els tipus de situacions d’abús i de maltractament cap a les persones grans i, alhora, reivindicar-ne els seus drets.

Aquesta campanya incorpora una imatge gràfica composta per quatre colors, on cadascun d’ells representa una etapa de la vida: vermell, infància; taronja, joventut; blau, maduresa; verd, vellesa. Els centres del CSSI, Residència Pare Vilaseca, Centre de dia Montserrat i Hospital de dia Sant Jordi, van il·luminar els seus edificis de color verd durant el cap de setmana del 14 al 16 de juny amb l’objectiu de sumar-se aquesta iniciativa i generar consciència social i pública.

El Centre de dia Mar i Cel de Piera, gestionat pel CSSI, s’hi va sumar amb un col·loqui organitzat per la psicòloga del centre, en el que es van intercanviar experiències, reflexions i opinions amb l’objectiu de definir entre tots i totes el que considerem bon tracte, abús o maltractament.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor