Notícies

El Residencial ViuB1 celebra el desè aniversari amb una festa

14 juliol 2018

Aquest divendres dia 13 de juliol a les 6 de la tarda els residents del Residencial ViuB1 han celebrat el desè aniversari d’aquest edifici de pisos de lloguer amb serveis per a gent gran inaugurat l’any 2008 i gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI).

La celebració ha comptat amb la presència de l’Alcalde d’Igualada i President de la Diputació de Barcelona i del CSSI, Marc Castells, que ha adreçat unes paraules als assistents. Ha estat acompanyat pels regidors Jordi Riba i Irene Gil, pel Gerent del CSSI, Jordi Ferrer, i per la Directora Tècnica del CSSI, Maria Àngels Riba. L’acte ha començat amb fotografia oficial de tots els residents i autoritats, i ha continuat amb dos pilars realitzats pels Moixiganguers d’Igualada al hall de l’edifici. En el segon pilar l’enxaneta ha desplegat una pancarta commemorativa del 10è aniversari del ViuB1.

Posteriorment, els assistents  han gaudit d’un berenar pica-pica al restaurant del residencial, i han acabat la festa gaudint d’una actuació del grup musical de playback Llum i Color al hall de l’edifici.

L’edifici manté un 100% d’ocupació dels 66 pisos des de la seva inauguració, de la mateixa forma que succeeix amb el Residencial ViuB2, inaugurat el 2012. Tot i això, degut a la rotació dels pisos al ViuB1 i ViuB2, la llista d’espera es manté oberta per a totes les persones majors de 60 anys interessades en residir en un d’aquests habitatges de lloguer de protecció oficial, que disposen de serveis com piscina interior d’hidromassatge, gimnàs, biblioteca amb ordinadors,  restaurant, premsa diària i suport del conserge disponible les 24 hores.

L’objectiu dels pisos és garantir que la gent gran pugui viure bé al seu habitatge i mantenir l’autonomia el màxim temps possible, a la vegada que es beneficia d’un ampli nombre de serveis addicionals i de la tutela de professionals sociosanitaris. Si els ocupants dels pisos posteriorment perden autonomia, el CSSI ofereix un contínuum assistencial de serveis incloent el servei d’ajuda a domicili, l’hospital de dia, els centres de dia i en darrer terme la residència assistida.

Podeu veure l’àlbum d’imatges de la festa a Flickr.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor