Notícies

La Fundació Montblanc i la Residència Pare Vilaseca col•laboren amb el projecte EBALE

15 febrer 2017

Aquest mes de febrer un grup de voluntàries de la Fundació Montblanc ha anat a la Residència Pare Vilaseca a realitzar manualitats amb els residents d’aquest centre gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada. Les manualitats es posaran a la venda i els fons recaptats es destinaran a EBALE, un projecte solidari de treball en xarxa dirigit a la col•laboració amb l’Hospital Monkole, a Kinshasha, República Democràtica del Congo. El projecte té com a objectiu assistir a dones i nens que viuen en condicions d’extrema pobresa en aquest país africà on cada any moren 30.000 dones i 20.000 nens durant el part. El projecte està dirigit a la captació de fons i és promogut per La Fundació Montblanc, juntament amb el grup d’Amics de Monkole i l’ONG Onay,

Aquesta acció de voluntariat de la Fundació Montblanc s’integra en el Programa “Mou Fitxa”, que compta amb més de 200 persones i 23 convenis amb entitats.

Els voluntaris de la Fundació Montblanc col•laboren en diverses àrees: en la recerca de finançament per als projectes en què participa la Fundació, desenvolupant ajuda assistencial, i organitzant esdeveniments de sensibilització i actes benèfics. Participen també en el disseny i la posada en marxa de camps de treball en terreny. Un grup significatiu constitueix el voluntariat de temps lliure, capacitat per prestar els seus serveis com a monitor de temps lliure durant els campaments d’estiu i les colònies.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor