Notícies

L’Ajuntament de Roses pren exemple del Consorci Sociosanitari d’Igualada

12 novembre 2008

L’alcaldessa de Roses, Magda Casamitjana visita avui, de la mà d’alguns membres del govern local d’Igualada, les instal·lacions que la ciutat té adreçades a la gent gran. L’interès de Roses per la ciutat: el Consorci Sociosanitari d’Igualada, en el que es basaran per fer-ne un d’igual a la ciutat empordanesa.

Casamitjana s’ha mostrat molt complaguda de la predisposició de l’Ajuntament d’Igualada per ajudar-los en el plantejament dels equipaments destinats per a gent gran. L’alcaldessa ha explicat que Roses ha crescut molt en poc temps esdevenint una ciutat de més de 20.400 habitants i que necessiten fer un treball intens en matèria d’atenció a les persones, i en especial de la gent gran. Així, i volent deixar de ser dependents de la capital (Figueres), l’alcaldessa de Roses vol, començant des de zero, construir i gestionar un bon equipament.

“Volem fer una aposta com la que ha fet Igualada” ha explicat Casamitjana, “de les diferents opcions que hem visitat en altres ciutats, creiem que la millor opció és crear un consorci com el que s’ha fet aquí. Farem una petita Igualada dins el municipi de Roses”.

Font: Anoia Diari

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor