Notícies

Les noves habitacions de la residència Pare Vilaseca a punt per acollir persones amb un alt grau de dependència

29 juliol 2010

Les obres de reestructuració de la part vella de la residència Pare Vilaseca inclouen la remodelació de la façana exterior i una millora important en les habitacions. Actualment les habitacions de l’ala Nord de la residència ja estan a punt per rebre usuaris amb un alt grau de dependència. Les obres s’han hagut de fer en dues fases per permetre l’estància dels usuaris.

Un total de 12 llits distribuïts en 4 habitacions individuals i 4 habitacions dobles es posen a partir d’avui en funcionament, i acolliran usuaris amb un alt grau de dependència. L’arquitecte responsable de les obres Sr, Mateu, ha afirmat que s’ha hagut de fer una reestructuració important en els passadissos i les habitacions per adaptar-les a les necessitats dels avis.

Ara es posarà en marxa la segona part de l’ala i finalment s’actuarà en l’ala sud. Un cop finalitzada l’obra, la residència Pare Vilaseca que gestiona el Consorci Sociosanitari d’Igualada comptarà amb 64 noves places.

Comencen les obres per a la construcció dels habitatges ‘Viu Bé 2’
A tocar de la residència del Pare Vilaseca, les obres per a la construcció dels edificis tutelats ja són una realitat. Després de l’èxit de la primera fase, amb els habitatges ubicats al carrer Joaquima Vedruna, ja hi ha demanda per a l’adjudicació dels 71 habitatges que es construiran en aquesta segona fase. Com a novetat, alguns habitatges d’aquesta nova obra disposaran de dues habitacions.

Jordi Riba, tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Igualada ha remarcat que malgrat el temps de crisi i les retallades necessàries, el govern de l’Entesa segueix apostant per donar serveis socials a la gent gran: ‘Aixi ho demostra –diu Riba- tant la construcció dels pisos tutelats com la remodelació de la part antiga de la residència Pare Vilasseca’

Actuacions del Consorci fora d’Igualada
Jordi Riba ha recalcat la bona gestió del Consorci Sociosanitari d’Igualada que ja ha començat a fer actuacions en altres municipis de la comarca com Piera, Masquefa, Hostalets de Pierola i La Llacuna.

Font: Anoia Diari

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor