Notícies

Unes 300 persones coneixen l’Hospital de dia Sant Jordi en la jornada de portes obertes

27 gener 2006

En una multitudinària jornada de portes obertes, més de 300 persones van visitar,  dissabte passat, el nou Hospital de Dia Sant Jordi d’Igualada, que va iniciar l’activitat el 17 de desembre. L’import de la inversió va ser d’1,5 milions d’euros.

Entre les 10 del matí i la 1 del migdia, els nombrosos assistents a la jornada van poder conèixer de primera mà les noves instal·lacions, d’entre les quals destaquen el taller de memòria, la sala de fisioteràpia, la sala de teràpia ocupacional, la sala d’estar, la zona enjardinada i diversos espais destinats a serveis, com ara el de cuina i menjador, el de perruqueria o el de podologia, entre d’altres.

Els ciutadans, que van coincidir a elogiar el nou i funcional centre sociosanitari, també es van poder informar de l’activitat assistencial que ofereix l’Hospital de Dia Sant Jordi, gràcies a les detallades explicacions dels professionals que hi treballen. La jornada de portes obertes va comptar igualment amb una àmplia representació de les autoritats locals,que van estar acompanyades de representants de la Fundació Viure i Conviure de l’Obra Social de Caixa Catalunya – l’ens que ha promogut l’hospital de dia – i de membres del Consorci Sociosanitari d’Igualada – el responsable de gestionar-lo– i de la Fundació Sanitària Igualada, que hi dóna suport i hi incorpora personal sociosanitari que hi treballa.

En l’actualitat, l’Hospital de Dia Sant Jordi ha arribat al 50% de l’ocupació, amb una quarantena de pacients dividits en dos torns, en funció del grau de dependència. Situat a l’antiga Llar d’infants Sant Jordi, en un edifici de 800 metres quadrats, l’hospital de dia es troba a tocar de la plaça de la Masuca. Actualment, disposa d’un total de 40 places  públiques concertades amb la Generalitat de Catalunya.

Publicat a Diari d’Igualada

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor